| Lexikon | |
|
+4Iva DVD and Richie SMEKERI Afri + Raul = lowe jovan-fun serano 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
jovan-fun serano Admin
Broj poruka : 4263 Godina : 33 Location : Sa Tete na pustom ostrvu Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Lexikon Sub 15 Dec 2007, 14:47 | |
| Leksikon(Za ovaj leksikon se potrudila Iva) 1.Ime i nadimak: 2.Datum rodjenja: 3.Vaša omiljena boja i broj: 4.Imate li kucnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: 6.Vaše omiljeno pice i jelo: 7.Da li imate decka/devojku,simpatiju ..: 8.Šta prvo primetite na devojci/decku: 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: 10.Vaš omiljeni film,serija i crtac:Ovde izaberite:Mobilni Telefon/Kompjuter: Decko/Devojka / Prijateljstvo: Sladoled/Torta: Lepota/Pamet: Škola/Posao: Film/Serija: Ruža/Orhideja: Laž/Licemerje:Ovde odgovarajte sa DA ili NE:Da li cenite prijateljstvo: Da li mislite da ste iskrena osoba: Da li vam se desi da ponekad slažete: Da li ste nekada dobili ukor: Da li mislite da ste zreli: Da li ste komunikativni: Da li ste stidljivi: Da li volite da vam neko poklanja poklone: Da li ste licemerni:Dopuni recenicu...Ja mislim da sam ... : Nikad/a ne bih ... : Volela/o bih da ... : Moj san je da ...: Ljudi su ... : Ljubav je ... : Prijateljstvo je ... :*Ja sam nasla ovo... Mislim da su malo bolja pitanja... Valjda ce posluziti za nesto *[/quote]
Poslednji put izmenio dana Ned 06 Jan 2008, 01:57, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Afri + Raul = lowe Prvi put cujes za Seranove
Broj poruka : 40 Godina : 31 Location : ...negde daleko,sa Raulom... Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Lexikon Uto 25 Dec 2007, 23:54 | |
| Ja sam ... Iwa Rodio(la) se dana ... u ... sati 27.08.1993. 13:05h U horoskopu ... devica/strelac Učim ... idem josh owe god u osnownu,posle srednja... Bavim se ... hmm... ako je u pitanju sport... nichim trenutno... Živim sa ... ljudima jok konjima... Živim u/na/ispod/iznad ... na owo GLUPO pitanje necu odgoworiti... Kad porastem biću ... kengur... shta te briga Slušam ... petla kako kukuriche ... swashta... Gledam ... dedu u toplesu... lol... swashta... Kod ljudi ne podnosim ... ljubomoru,zawist,drskost,licemerje... Kod ljudi cenim ... iskrenost & preciznost... Moje najlosije osobine su ... haha,nemam ih... Moja najbolje osobine su ... nek ljudi procene... Drugi za mene kažu ... da sam looda do bola (u pozitiwi) Generalno, moj fazon je ... hmm... zanimljiwo pitanje... mesham fazone... ne zna se nikad kakaw je xD uglawnom je dobar Moja boja - ... zelena & crna... Životna želja ... ima ih dosta a i nije za jawnost... Sta bi radio(la) sa milion evra? ... sigurno se ne bih skinula gola i slikala se za playboy a shta bi radila... nezz... ako mi zatrebaju te pare,widecemo ... Koga bi vodio(la) na pusto ostrvo? ...hmmm... woljenu osobu & prijatelje... Da li smatras da si normalan(na)? ... narawno Bozhe koje pitanje... horor... Jel mrzis ponedeljke? ... ne bash... swaki dan mi isto dodje... Zavisis od ... ni od chega... ne drogiram se Jel si gledao(la) onu foru Kita U Bila??? Iiii??? narawno da nisam... Kad si nervozan(na) ... ewo uprawo sada... glupa su neka pitanja,pa... Jel te smara ovo? onako... recimo da... ali gotowo je... napokon Za kraj: besos | |
|
| |
jovan-fun serano Admin
Broj poruka : 4263 Godina : 33 Location : Sa Tete na pustom ostrvu Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Lexikon Sre 26 Dec 2007, 00:02 | |
| znam da ima glupih pitanja ali ja pola nisam izmislio sa drugih foruma su i odma cu ga ukinuti jer je i meni glupo. | |
|
| |
Afri + Raul = lowe Prvi put cujes za Seranove
Broj poruka : 40 Godina : 31 Location : ...negde daleko,sa Raulom... Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Lexikon Sre 26 Dec 2007, 00:07 | |
| ma ne morash... samo stawi drugachija pitanja... | |
|
| |
jovan-fun serano Admin
| Naslov: Re: Lexikon Sre 26 Dec 2007, 00:12 | |
| | |
|
| |
DVD and Richie SMEKERI Ides u bar brace Serano
Broj poruka : 83 Godina : 30 Location : Sa Dvd-jem/ Raulom/Giljetom/Richiem/ Markosom/Alexom na pustom ostrvu Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Lexikon Sre 02 Jan 2008, 18:57 | |
| Ja sam ...Katarina Sajcic Rodio(la) se dana ... u ... sati...16.09.1994 al neznam u koliko sati bila sam mala LOL U horoskopu ...devica Učim ...osnovnu skolu Bavim se ...kosarkom...itd. Živim sa ...mamom,tatom,burazom i kucetom Kad porastem biću ...slavna glumica ili kosarkasica Slušam ...swe sem matorog motzarta i tako to...i ne volim heavy metal i rock Gledam .../ Kod ljudi ne podnosim ...licemerje,laz,neiskrenost... Kod ljudi cenim ...iskrenost i dobrotu,nesebicnost Moje najlosije osobine su ...tvrdoglava...maybe ima jos.... moje dobre osobine:nek drugi pricaju Drugi za mene kažu ...da sam likusa i da sam looda LOL Generalno, moj fazon je ...extra!!! Moja boja - ...svetlo plava Životna želja ...da se smuwam sa dvd-jem LOL Sta bi radio(la) sa milion evra? ...proputovala ceo svet kupila vilu i extra kola a ostatak u dobrotvorne svrhe... Koga bi vodio(la) na pusto ostrvo? ...dvd-ja-guilleta/raula/alexa/markosa/mog decka...itd Da li smatras da si normalan(na)? ...ne lOl salim se da Jel mrzis ponedeljke? ...da zbog smaracke skole Zavisis od ...sebe same naucila sam da ne treba verovati ljudima cak i oni koje znas od rodjenja te ispale Jel si gledao(la) onu foru Kita U Bila??? Iiii???ne razumem pitanje Kad si nervozan(na) ...grickam nokte Jel te smara ovo? ne mada su malo pitanja retardirana | |
|
| |
Iva Admin
Broj poruka : 552 Godina : 30 Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: Lexikon Sub 05 Jan 2008, 22:17 | |
| Leksikon1.Ime i nadimak: 2.Datum rodjenja: 3.Vaša omiljena boja i broj: 4.Imate li kucnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: 6.Vaše omiljeno pice i jelo: 7.Da li imate decka/devojku,simpatiju ..: 8.Šta prvo primetite na devojci/decku: 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: 10.Vaš omiljeni film,serija i crtac:Ovde izaberite:Mobilni Telefon/Kompjuter: Decko/Devojka / Prijateljstvo: Sladoled/Torta: Lepota/Pamet: Škola/Posao: Film/Serija: Ruža/Orhideja: Laž/Licemerje:Ovde odgovarajte sa DA ili NE:Da li cenite prijateljstvo: Da li mislite da ste iskrena osoba: Da li vam se desi da ponekad slažete: Da li ste nekada dobili ukor: Da li mislite da ste zreli: Da li ste komunikativni: Da li ste stidljivi: Da li volite da vam neko poklanja poklone: Da li ste licemerni:Dopuni recenicu...Ja mislim da sam ... : Nikad/a ne bih ... : Volela/o bih da ... : Moj san je da ...: Ljudi su ... : Ljubav je ... : Prijateljstvo je ... :*Ja sam nasla ovo... Mislim da su malo bolja pitanja... Valjda ce posluziti za nesto * | |
|
| |
jovan-fun serano Admin
| Naslov: Re: Lexikon Ned 06 Jan 2008, 01:55 | |
| - Iva ::
- Leksikon
1.Ime i nadimak: 2.Datum rodjenja: 3.Vaša omiljena boja i broj: 4.Imate li kucnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: 6.Vaše omiljeno pice i jelo: 7.Da li imate decka/devojku,simpatiju ..: 8.Šta prvo primetite na devojci/decku: 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: 10.Vaš omiljeni film,serija i crtac:
Ovde izaberite:
Mobilni Telefon/Kompjuter: Decko/Devojka / Prijateljstvo: Sladoled/Torta: Lepota/Pamet: Škola/Posao: Film/Serija: Ruža/Orhideja: Laž/Licemerje:
Ovde odgovarajte sa DA ili NE:
Da li cenite prijateljstvo: Da li mislite da ste iskrena osoba: Da li vam se desi da ponekad slažete: Da li ste nekada dobili ukor: Da li mislite da ste zreli: Da li ste komunikativni: Da li ste stidljivi: Da li volite da vam neko poklanja poklone: Da li ste licemerni:
Dopuni recenicu...
Ja mislim da sam ... : Nikad/a ne bih ... : Volela/o bih da ... : Moj san je da ...: Ljudi su ... : Ljubav je ... : Prijateljstvo je ... :
*Ja sam nasla ovo... Mislim da su malo bolja pitanja... Valjda ce posluziti za nesto * Hvala u svakom slučaju poslužiće sada ću izbrisati ona gore pitanja a staviti ova nova. | |
|
| |
Malena Ides u bar brace Serano
Broj poruka : 126 Godina : 32 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: Lexikon Ned 06 Jan 2008, 02:22 | |
| 1.Ime i nadimak:Ana,stanchy,Anchy... 2.Datum rodjenja:27.1.1992 3.Vaša omiljena boja i broj:ljubicasta,crvena,br 2... 4.Imate li kucnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:Imam papagaja Mishu,a omiljena zivotija mi je delfin... 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni:Trenutno nista...ali volim odbojku,plivanj i ples 6.Vaše omiljeno pice i jelo:Volim djus votku,vodu,caj,a hrana,ma volim ja sve...najvise morske plodove[/b ]7.Da li imate decka/devojku,simpatiju ..[b]pa trenutno nemam decka...ali ima jedan lik koji mi je simpa... 8.Šta prvo primetite na devojci/decku:oci,ponasanje,hod... 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:nemam omiljenog pisca,a knjiga 3 Metra Iznad Neba 10.Vaš omiljeni film,serija i crtac:Beleznica,Seranovi,Prijatelji,Tree Hill,Tomy Jerry
Mobilni Telefon/Kompjuter:mob Decko/Devojka / Prijateljstvo:prijatelji naravno!!! Sladoled/Torta:sladoled... Lepota/Pamet:pamet... Škola/Posao:posao,,, Film/Serija:serija... Ruža/Orhideja:joj...ne znam...oba... Laž/Licemerje:laz...
Da li cenite prijateljstvo:DA Da li mislite da ste iskrena osoba:DA Da li vam se desi da ponekad slažete:PONEKAD DA Da li ste nekada dobili ukor:DA Da li mislite da ste zreli:NE BAS... Da li ste komunikativni:DA Da li ste stidljivi:NE Da li volite da vam neko poklanja poklone:DA Da li ste licemerni:NE
Ja mislim da sam... :Normalna,Opustena i iskrena Nikad/a ne bih ... : iskoristila neciju dobrotu... Volela/o bih da ... :su svi bar malo dobri... Moj san je da ...: odem u Brazil[/b ]Ljudi su ... :[b]povrsni,ne iskreni,ljubomorni,zavidni...L jubav je ... : Kada je bitno sa kim si,a ne gde si... Prijateljstvo je ... : iskrenost i poverenje | |
|
| |
Iva Admin
| |
| |
jovan-fun serano Admin
| |
| |
Iva Admin
| Naslov: Re: Lexikon Ned 06 Jan 2008, 15:45 | |
| Evo i ja da popunim... - Iva ::
1.Ime i nadimak: Ivana; Iva 2.Datum rodjenja: 01.02.1994. 3.Vaša omiljena boja i broj: plava, 1 4.Imate li kucnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: imam psa-Simi; najvise volim macke 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: treniram aikido; nemam omiljeni sport 6.Vaše omiljeno pice i jelo: voda; sendvic 7.Da li imate decka/devojku,simpatiju ..: ne 8.Šta prvo primetite na devojci/decku: oci 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: nemam; nemam 10.Vaš omiljeni film,serija i crtac: nemam; naravno Seranovi; Tom i Dzeri
Ovde izaberite:
Mobilni Telefon/Kompjuter: Kompjuter Decko/Devojka / Prijateljstvo: Prijateljstvo Sladoled/Torta: Sladoled Lepota/Pamet: Pamet Škola/Posao: Posao Film/Serija: Serija Ruža/Orhideja: Orhideja Laž/Licemerje: Laz
Da li cenite prijateljstvo: DA Da li mislite da ste iskrena osoba: DA Da li vam se desi da ponekad slažete: DA ali posle kazem istinu Da li ste nekada dobili ukor: DA Da li mislite da ste zreli: NE Da li ste komunikativni: NE Da li ste stidljivi: ponekad Da li volite da vam neko poklanja poklone: vise volim da ih sama sebi kupujem Da li ste licemerni: NE
Dopuni recenicu...
Ja mislim da sam ... : iskrena osoba i dobra drugarica Nikad/a ne bih ... : namerno povredila nekog Volela/o bih da ... : puno putujem Moj san je da ...: zivim u Spaniji Ljudi su ... : nepredvidivi Ljubav je ... : nesto najlepse Prijateljstvo je ... : najdragocenija stvar na svetu | |
|
| |
jovan-fun serano Admin
| Naslov: Re: Lexikon Ned 06 Jan 2008, 16:16 | |
| Ewo i ja da popnim leksikon
1.Ime i nadimak: Jovan 2.Datum rodjenja: 5 januar 1991 3.Vaša omiljena boja i broj: Cvena 7 4.Imate li kucnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja:nemam kućnog ljubimca a volio bi psa 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: internet 6.Vaše omiljeno pice i jelo:Koka Kola 7.Da li imate decka/devojku,simpatiju ..:??? 8.Šta prvo primetite na devojci/decku:veseli i veliki privlačni osmjeh 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga:pojma nemam 10.Vaš omiljeni film,serija i crtac:Film:Pogrešno skretanje,Serija Seranovi(naravno),A crtani nisam pogledao nepamtim neka bude TOM and Jery
Ovde izaberite:
Mobilni Telefon/Kompjuter:oboje. Decko/Devojka / Prijateljstvo:prijateljstvo Sladoled/Torta:sladoled Lepota/Pamet:Pamet Škola/Posao:Posao Film/Serija:serija Ruža/Orhideja:ruža Laž/Licemerje:oboje je grozno
Da li cenite prijateljstvo:da Da li mislite da ste iskrena osoba:da Da li vam se desi da ponekad slažete:da Da li ste nekada dobili ukor:da(iz neopravdanih imam 19 neopravdanih) Da li mislite da ste zreli:ne Da li ste komunikativni:ne Da li ste stidljivi:zavisi Da li volite da vam neko poklanja poklone:da Da li ste licemerni:ne
Dopuni recenicu...
Ja mislim da sam ... :dobar drug Nikad/a ne bih ... :ukrao nešto Volela/o bih da ... :odem u Canadu kod ujaka Moj san je da ...:Postanem glumac Ljubav je ... :sve najj Prijateljstvo je ... :zakon | |
|
| |
~Ana y Raul~ Admin
Broj poruka : 121 Godina : 30 Location : U Raulovom zagrljaju... Datum upisa : 11.01.2008
| Naslov: Re: Lexikon Pet 25 Jan 2008, 11:17 | |
| Leksikon1.Ime i nadimak: Ana, Anchy, rada, Fli, pegica... 2.Datum rodjenja: 5.2.1994 3.Vaša omiljena boja i broj: crna & plava/7 4.Imate li kucnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: Imam psa Fabija,obozavam zivotinje 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: stoni tenis...fudbal obozavam! 6.Vaše omiljeno pice i jelo: Coca-cola 7.Da li imate decka/devojku,simpatiju ..: Da/Daaaa 8.Šta prvo primetite na devojci/decku: Joj nemam pojma...visinu... 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: Mrzi me da nabrajam... 10.Vaš omiljeni film,serija i crtac: Lord Of The Rings/Serrnovi/neznam stvarno...Ovde izaberite:Mobilni Telefon/Kompjuter: oba Decko/Devojka / Prijateljstvo: prijateljstvo! Sladoled/Torta: Sladoled Lepota/Pamet: Pamet Škola/Posao: Posao Film/Serija: Serija Ruža/Orhideja: Ruza Laž/Licemerje: nista od togaOvde odgovarajte sa DA ili NE:Da li cenite prijateljstvo: DA Da li mislite da ste iskrena osoba: Da, mislim Da li vam se desi da ponekad slažete: Ne cesto, ali desi mi se Da li ste nekada dobili ukor: Ne Da li mislite da ste zreli: Ne Da li ste komunikativni: Da Da li ste stidljivi: U nekim situacijama Da li volite da vam neko poklanja poklone: Da Da li ste licemerni: NeDopuni recenicu...Ja mislim da sam ... iskrena, druzeljubiva i OK osoba: Nikad/a ne bih ... prevarila decka: Volela/o bih da ... postanem glumica/pevacica : Moj san je da ...ux, upoznam Guilea: Ljudi su ... ? : Ljubav je ... tesko pitanje...: Prijateljstvo je ... nesto najepse na svetu: | |
|
| |
~AfRiKa~ZiKi~ Markos saznaje da se nekom sviđaš
Broj poruka : 300 Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Lexikon Pet 25 Jan 2008, 17:22 | |
| - jovan-fun serano ::
- Leksikon(Za ovaj leksikon se potrudila Iva)
1.Ime i nadimak: 2.Datum rodjenja: 3.Vaša omiljena boja i broj: 4.Imate li kucnog ljubimca i koj vam je omiljne životinja: 5.Koji sport trenirate i koji vam je omiljeni: 6.Vaše omiljeno pice i jelo: 7.Da li imate decka/devojku,simpatiju ..: 8.Šta prvo primetite na devojci/decku: 9.Vaš omiljeni pisac i knjiga: 10.Vaš omiljeni film,serija i crtac:
Ovde izaberite:
Mobilni Telefon/Kompjuter: Decko/Devojka / Prijateljstvo: Sladoled/Torta: Lepota/Pamet: Škola/Posao: Film/Serija: Ruža/Orhideja: Laž/Licemerje:
Da li cenite prijateljstvo: Da li mislite da ste iskrena osoba: Da li vam se desi da ponekad slažete: Da li ste nekada dobili ukor: Da li mislite da ste zreli: Da li ste komunikativni: Da li ste stidljivi: Da li volite da vam neko poklanja poklone: Da li ste licemerni:
Dopuni recenicu...
Ja mislim da sam ... : Nikad/a ne bih ... : Volela/o bih da ... : Moj san je da ...: Ljudi su ... : Ljubav je ... : Prijateljstvo je ... :
*Ja sam nasla ovo... Mislim da su malo bolja pitanja... Valjda ce posluziti za nesto * [/quote] 1.Zorana Vujcic,Ziki,DULCE MARIA.... 2.13.06.**** 3.Crvena i zelena i 12! 4.Dve macke i psa...Omiljena zivotinja MACKA!!! 5.Surfovanje po netu.... 6.~PiZzA~ i Fanta 7.Nista... 8.Oci....... 9.Uros Petrovic...Omiljenu knljigu nemam...Ne citam......... 10.Au...Ima dosta...Filmovi Trka Pacova,Bob The Butler,White Chics,Cinderela Story...Serije REBELDE i LOS SERRANO,Gola Istina,MEDIJUM,Americko Rvanje...Crtaci...SOUTH PARK!!! 11.Kompjuter i mob.Nemogu da se odlucim.... 12.Prijatelstvo... 13.Sladoled...Ne jedem torte... 14.I lepota i pamet... 15.Nista...Izlezavanje... 16.Film 17.RUZA!!!Obozavam ruze... 18.Mrzim LAZI!!! Tako da Licimerije...Ako moram da biram...... 19.Da 20.Da 21.Da 22.Ne 23.Ne 24.Da 25.Ne 26.Da 27.Ne 28.Ja mislim da sam dobar prijatelj,iskrena,dobar fan RBD-a i LOS SERRANO-a,i da sam ista DULCE MARIA.... 29.Nikada ne bih slagala prijatelja...Zaboravila da odgledam Serranove... 30.Volela bih da imam zlatnu ribicu... 31.Moj san je da odem u Mexico upoznam RBD i proslavim se kao bend RBD KIDS... 32.Ljudi su ludi...Bez uvrede!!! 33.Ljubav je nesto najlepse na svetu.... 34.Priajateljstvo je vrlo vazno...Bez prijatelja smo niko i nista....... | |
|
| |
girl-from-bg Prvi put cujes za Seranove
Broj poruka : 4 Godina : 29 Location : Beograd Datum upisa : 23.01.2008
| Naslov: Re: Lexikon Sre 30 Jan 2008, 23:52 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lexikon | |
| |
|