Iva Admin
Broj poruka : 552 Godina : 30 Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Serranovi u Beogradu??? Pet 10 Okt 2008, 20:03 | |
| | |
|
jovan-fun serano Admin
Broj poruka : 4263 Godina : 33 Location : Sa Tete na pustom ostrvu Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Serranovi u Beogradu??? Pet 10 Okt 2008, 22:13 | |
| više o tome u sledećem postu | |
|
jovan-fun serano Admin
Broj poruka : 4263 Godina : 33 Location : Sa Tete na pustom ostrvu Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Serranovi u Beogradu??? Pet 10 Okt 2008, 22:13 | |
| Zvezde Seranovih u BeograduZvezde popularne serije ‘’Porodica Serano’’ Natalia Sančez (Tete) i Viktor Elias (Gilje) 17. oktobra stižu u Beograd. Junaci najpopularnije porodične serije biće gosti televizije Studio B, a tom prilikom biće organizovana konferencija za novinare, druženje sa obožavaocima, kao i specijalno izdanje emisije ‘’Živeti sa... Seranovima’’, čiji će gosti biti popularni Tete i Gilje Serano ... Serija Porodica Serano sa uspehom se prikazuje na TV Studio B, a u toku je prikazivanje poslednje osme sezone. Zbog ogromnog interesovanja gledalaca TV Studio B od 21. oktobra kreće u ponovno emitovanje ‘’Seranovih’’... Biografije Natalia Sanchez (Tete)Natalia Sánchez rođena je 27. marta 1990. u Sevilji. Debitovala je 2001. god. ulogom u dugometražnom filmu “Clara y Elena”, Manuela Ibore. Sledeću ulogu ostvarila je u kratkometražnom filmu “ Dum Dum” (2003.), Marije Kasal. 2004., dobija važnu ulogu (iako neme osobe ) u “Hipnozi”, psihološkom trileru. Tumači lik devojčice koja je prisustvovala ubistvu svoje majke, i kao rezultat traume, biva primljena u psihijatrijsku bolnicu. Glumila je i u filmu “Alisijine uspomene” (2005.), Manuela Estudilja, u kome tumači lik devojčice koja ima amneziju. Natalija takođe peva u tinejdžerskoj grupi, SJK, koju je oformio Víctor Elias (Gilje), Adrian Rodriges (DVD) i Andres de la Krus (Boliće), koji su među najmlađim likovima serije “Seranovi”. Iako joj je uloga u ovoj seriji donela veliku popularnost, ostvarila je i manje uloge i u drugim serijama: ‘’Kompanjeros’’, ‘’Novinari’’, ‘’Havijer više ne živi sam’’. Podržala je, takođe, razne javne kampanje, kao npr. Kampanju za borbu protiv pušenja 2004. god. Víctor ElíasVíctor Elías rođen je 3. marta 1991. u Madridu. Stekao je popularnost pojavivši se u seriji ‘’Seranovi’’, kanala Telesinko, ulogom Giljea. Na filmu, između ostalih, imao je uloge u filmovima “Cvetni viseći vrt” i “Đavolova kičma”. Glumio je i u kratkometražnim filmovima kao što su: “Heroji istine” (María Rodríguez-Rabadán, 2004.) i “Naša mala tajna” (Ana Martínez Almeyda, 2004.). Kao televizijski glumac, glumio je predadolescenta u raznim serijama, između ostalih: “Sestre”, “One su takve” i “Havijer više ne živi sam”. | |
|
nery Admin
Broj poruka : 2513 Godina : 29 Location : Bosna i Hercegovina Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Serranovi u Beogradu??? Pet 10 Okt 2008, 22:26 | |
| A mogu vala svratiti i u BiH smrc | |
|
Emina93 Prvi put cujes za Seranove
Broj poruka : 45 Godina : 31 Datum upisa : 10.10.2008
| Naslov: Re: Serranovi u Beogradu??? Pet 10 Okt 2008, 23:12 | |
| Aaaa znam videla sam i ja!!!ne mogu da verujem!!!Ja moram da se upoznam s njimaaaa!!!a jel zna neko ko od fanova ce moci da se upozna s njima? ) | |
|
jovan-fun serano Admin
| Naslov: Re: Serranovi u Beogradu??? Pet 10 Okt 2008, 23:26 | |
| najvjerovatnije ja. trebalo bi da idem u bg | |
|
Emina93 Prvi put cujes za Seranove
Broj poruka : 45 Godina : 31 Datum upisa : 10.10.2008
| Naslov: Re: Serranovi u Beogradu??? Uto 14 Okt 2008, 19:26 | |
| Samo tiii???msm da moze svako da ode...:S... )) | |
|
bojana Fun Martinez
Broj poruka : 215 Godina : 40 Location : Tri metra iznad neba Datum upisa : 06.11.2008
| Naslov: Re: Serranovi u Beogradu??? Pet 07 Nov 2008, 22:53 | |
| znam ali nije mi se išlo glupo mi da se guram sa đecom. Ali na koncert sigurno idem | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Serranovi u Beogradu??? | |
| |
|