| Dijalog... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
jovan-fun serano Admin
Broj poruka : 4263 Godina : 33 Location : Sa Tete na pustom ostrvu Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Dijalog... Uto 10 Jun 2008, 12:24 | |
| 1.Epizoda Upis je počeo u srednu školu.U školu se upisuje Nicol kao i novi učenik David.
Pošto je Davidu sve nepoznato i traži pomoć od učenika koji se nalaze ispred škole da mu obajsne gdje treba a ode.Većina njih ga odbijaju i nežele da mu pomogni,ali nailazi Meri i ona mu sve objašnjava... David:Izvinite...Jel možete da mi objasnite gdje treba da odem da bi se upisao u školu. Meri:Naravno...evo sačekaj samo malo,pa ću poći sa tobom. David:Hvala puno...usput ja sam David i dolazim iz Canade. Meri:Meri...drago mi je. Meri je objasnila Davidu gdje se šta nalazi i on se upisao u školu.Organizuje se prva žurka na koju je i David pozvan.Tu sreće Nicol koja je ludo zaljubljena u Riana i pokušava da ga osvoji neznajući da on ima djevojku. Nicol:E...vidi Riana kako igra...pjelijep je ozbiljno. Drugarica I:Stvarno jeste ali vidi....on je u vezi sa onom koliko sam primjetila. Nicol:Ma nevjeru... Taman kada je Nicol htjela da kaže da nevjeruje da on ima djevojku djevojka koja je igrala sa njim ga je poljubila...U među vremenu došao je ljubavnik od Meri i poljubio je.Rian je poludio i otišao sa žurke nije mogao da podnese tu ljubomoru.Tu je bio i David koji je pokušao da osvoji Nicol ali ona nije htjela da se uopšte obraća njemu. Meri:Rian!!!!Stani....nemoj da ideš...moram da ti objasnim....nije ono što misliš Rian je odjurio sa žurke i uletio u auto i krenuo.Brzo je vozio,a konzumirao je alkoholno piće.Dok je Rian vozio auto naletio je kamion pod koji je poletio sa autom.Rian je podhitno premješten u bolnicu gdje je i Nicol došla.... Nicol:Rinane...nemoj molimte da umreš...nemoj da me napuštaš(Nicol je govorila kroz plač).Riane ja....te..volim...Volim te Nicol je poljubila Riana i on je u tom trenutku....umro. Kraj 1.epizode Ako vam se nesviđa predložite.... | |
|
| |
La*ciChA*SeRaNo Mod
Broj poruka : 1121 Godina : 30 Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Dijalog... Uto 10 Jun 2008, 13:25 | |
| | |
|
| |
nery Admin
Broj poruka : 2513 Godina : 29 Location : Bosna i Hercegovina Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Dijalog... Uto 10 Jun 2008, 15:14 | |
| - La*ciChA*SeRaNo ::
- To je extra....
| |
|
| |
Gilje my LOVE Ides u bar brace Serano
Broj poruka : 66 Godina : 31 Location : PODGORICA Datum upisa : 07.06.2008
| Naslov: Re: Dijalog... Uto 10 Jun 2008, 16:38 | |
| | |
|
| |
jovan-fun serano Admin
Broj poruka : 4263 Godina : 33 Location : Sa Tete na pustom ostrvu Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Dijalog... Uto 10 Jun 2008, 19:53 | |
| onda je to prva epizoda,sada trebamo drugu | |
|
| |
jovan-fun serano Admin
| Naslov: Re: Dijalog... Čet 12 Jun 2008, 13:54 | |
| 2.Epizoda Iz prošle epizode:Nicol se upisala u srednju školu gdje je upoznala novog đaka Riana koji je poziva na žurku.On ima djevojku Meri ali on saznaje da ga ona vara i on odlazi sa žurke i ima saobraćajnu nesreću iz koje se nije izvukao... Nicol odlazi iz bolnice na plažu i plače.U među vremenu dolazi i David...Nicol:Ne...zašto se to uvijek meni desi.Zašto!David:Izvini...slučajno sam čuo tvoj razgovor...mogu li da sjednem kod tebe?Nicol:Sjedni...naravno da možeš!David:Izvini...mogu li da znam šta nije uredu sa tobom...?Nicola:Naravno...Momak kod kojeg smo bili na žurci...je umro...(Nicol je plakala)Za sve je kriva ona njegova glupa djevojka Meri...David:Uxx...stvarno nisam znao...baš mi je žao.Nicol:A...ja sam još bila zaljubljena u njegaDavid:Nicol...stvarno mi je žao...A dali je moguće da ja i ti budemo zajedno nakon nekog vremena.Nicol:Ne...!!!To je nemoguće...više nikad neću biti sa momkom...Idi sada,...hoću da budem sama.David je ustao i otišao.Nicol je plakala sutra dan u školi Nicol je pobjegla iz škole...nije mogla da izdrži u njoj.Nicol je dobila ukor zbog bježanja iz škole...6 meseci kasnije U školu se upisuje novi đak Chris.On je se zaljubljuje u nju na prvi pogled.Chris pravi žurku na koju je Nicol pozvana kao i David.Nicol:Neću da idem na tu žurku...kako ste tako nerazumne.Zašto me nerazumijete.Nemogu da idem na tu žurku i neću ići...Drugarica1:Ma Nicol ajde idi...izvuci se više iz te depresije...ajde idi.Bolje će ti biti....Nicol:kako ste samo dosadne...ajde ići ću,ali sa kime... Meri odlazi u manastir i ispovjeda se svešteniku da je ona kriva za smrt Riana i moli Boga za oproštaj.Kraj 2-ge epizode | |
|
| |
jovan-fun serano Admin
| Naslov: Re: Dijalog... Čet 12 Jun 2008, 14:06 | |
| Ja više sam stvarno nemogu.Boli me uvo ako prođemo prođemo ja nemogu više nemam vremena da to obavim.pozz | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijalog... Čet 12 Jun 2008, 15:57 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijalog... Čet 12 Jun 2008, 16:16 | |
| 3.Epizoda Iz prošle epizode:Dolazi novi djak Chris i zaljubljuje se u Nicol i pravi zurku................ Cure su kranule na zurku...........Ulaze..........Na zurku je dosao i David...... David:Cao Nicol.......... Nicol:Cao Davide...... David:Oces da plesemo? Nicol:Moze... David:Nicol oces da budemo zajedno??? Nicol:Davide hiljadu puta sam ti rekla da necu....... I svadja e sa njim nailazi Chris.........Nicol odlazi Chris trci za njom... Chris:Nicol stani.......!!! Nicol:Zasto nema potrebe........ Chris je tu ljubi...........Nicol mu udara samar i odlazi sa zurke........... Zec:Nicol sta ti je??? Nicol:Nista tvoj brat me je poljubio......... Zec:Dodji nista ne brini........ Chris nailazi i vidih ih zagrljenih i bijesni od ljubomore........Sjutra dan u skoli nailazi Meri svi je gledaju prilazi joj Nicol........ Nicol:Kako si se usudila da doljes??? I opali joj samar MEri:Pa...ja.... Nicol:Ti si jedini krivac za smrt Rajana........ Kraj 3 epizode | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijalog... Čet 12 Jun 2008, 16:23 | |
| 4 epizoda Is posle epizode:Nicol udara Mari i krivi je za smrt Rajanovu........... U holu prilazi joj David...... David:Nicol hoces li da budemo zajedno ja te volim???? Nicol:Ne Davide.... On je na silu boljubi ona ga odgurne..... Nicol:Nikad vis eda mi se nisi obrato....Mislila sam da si mi drug....sad vidim da sam pogresila.... Nicol stize kuci i razmislja o poljubcu i o Davidu....Zove Zeca i drugarice kod nje..... Nicol:Ja neznam sta je samnom stalno razmisljam o poljubcu sa Davidom..... Zec:Duso,ti si zaljubljena u njega Drugarice:Da to sigurno.......... Zec:Ali ti moras da zaboravis Rajana da shvati sda je mrtav i tek onda da pocnes vezu sa njim i ako ga stvarno volis budi sa njim.......... Nicol zove Davida... Nicol:Davide oces li moci da nocas izadjemo u grad?? David:Normalno,zasto pitas....... Uvece njih dvoje setaju i pogledaju se zastanu i pocnu se ljubiti.......... Kraj 4 epizode | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijalog... Čet 12 Jun 2008, 16:30 | |
| 5 epizoda
Iz prosle epizode:Nicol i David izlaze u grad i ljube se........... Zec:Chrise dobio sam posao u Spaniji i moramo ukoliko danas krenuti za Spaniju...... Chris:Ja ne idem,jesili vise ti normalan............ Chris odlazi u školu gdje sreće Nicol i on je tu ljubi.David ih vidi zajedno i započinje tuču sa Chrisom......... Nicol:Davide prestani.......... David:Ako hoces ostani sa njim ja odoh......... Nicol:Davide ljutis me zasto mi ne vjerujes??? David:Izvini ja te volim.... Nicol:Ok ali vise nikad da se nije ponovilo vazi??? David:Ok........... Chris zamoli Nicol da razgovarju.......... Chris:Ja krecem danas za Spaniju Zec je dobio posao tamo Nicol ja sam zaljubljen u tebe... Nicol:Ja sam zaljubljena u Davida i to je jedini momak s kim cu ostati zajedno....... Nicol prilazi Davidu....... Nicol:Davide ti si jedini momak s kojim cu ostati Volim te.... David:I ja tebe...... Oni su tu ljube......
Kraj serije......... | |
|
| |
~~~Big_brother~~~ Admin
Broj poruka : 661 Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Dijalog... Čet 12 Jun 2008, 17:38 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dijalog... | |
| |