Dobrodošli na forum o seriji Los Serrano |
|
| Završeni zadaci i pripreme za zadatke... | |
| | Autor | Poruka |
---|
~~~Big_brother~~~ Admin
Broj poruka : 661 Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Sub 29 Mar 2008, 03:10 | |
| Ovdje ćete postavljati zadatke kao što ćete i slike postavljati koje će biti vezane za zadatak... | |
| | | ~~~Big_brother~~~ Admin
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Pon 14 Apr 2008, 02:22 | |
| Od sada ovdje postavljajte zadatke koje ste završili | |
| | | nery Admin
Broj poruka : 2513 Godina : 29 Location : Bosna i Hercegovina Datum upisa : 28.02.2008
| | | | ~~~Big_brother~~~ Admin
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Sre 23 Apr 2008, 02:14 | |
| | |
| | | nery Admin
Broj poruka : 2513 Godina : 29 Location : Bosna i Hercegovina Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Sre 23 Apr 2008, 18:05 | |
| nadaqm se da smo zadatak uspjesno obavili! | |
| | | nery Admin
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Uto 13 Maj 2008, 09:37 | |
| Luisana Lopilato-da li je napustila erreway? Luisana Lopilato,clanica popularne grupe erreway vise nije clanica erreway-a,evo sta je izjavila za svoje prijatelje Benju,Cami i Felipeta,citiram:"Samo želim da vam kažem koliko ste mi važni , vi koji ste bili , koji ste i koji će te biti jedne od osoba koje su me najviše obilježile u životu, koliko u radu toliko i kao osobu , 3 predivne osobe sa kojima sam podijelila predivne godine života i koji su bez sumnje bili najbolji , vi , moji prijatelji , saputnici naputu , turnejama , zabavama , snimanjima ...Došla sam naideju da ovo objavim , jer sam ponovo gledajući naš film bila mnogo tužna jer nismo više zajedno kao prije !Iako se i sada slažemo nakon 10 , ništa nije kao prije , nije isto ...Hvala na stalnoj podršci , hvala što ste me zvali i ispričali apsolutno sve iz Španije , što ste mi dali poklone od naših fanova ...Veoma ste mi važni . I dobro je da ću znati da ću zauvijek imati 3 istinska prijatelja sa kojima mogu popričati o svemu , uvijek , uvijek .Mnogo mi je drago znati da je to prijateljstvo započeto još kad smo bili djeca . Toliko preživjelih momenata , toliko zajedničkih stvari ... mnogo mi nedostaju !Iako se sastajemo na ručkovima , idemo na zabave ...nedostaje mi to ... , prije smo se viđali svaki dan ( ali dobro , svako je našao svoj put , zar ne ? ) 4 Caminos ! Vi ste nevjerovatne osobe , nikada ne želim da vas izgubim ok ?Hvala i nadam se da će te biti za 10 ! Znate da vam želim sve najbolje i da ću UVIJEK ; UVIJEK BITI SA VAMA !UVIJEK ĆEMO BITI ONA MAGIČNA ČETVORKA , KAO PRIJE , BILI SMO I BIĆEMO !UVIJEK ĆU BITI DIO ERREWAY- A ! Želim vam uspjeh ... VOLI VAS VAŠA Luisana Lopilato. | |
| | | jovan-fun serano Admin
Broj poruka : 4263 Godina : 33 Location : Sa Tete na pustom ostrvu Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Uto 13 Maj 2008, 19:54 | |
| | |
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Uto 13 Maj 2008, 22:33 | |
| - nery ::
Luisana Lopilato-da li je napustila erreway?
Luisana Lopilato,clanica popularne grupe erreway vise nije clanica erreway-a,evo sta je izjavila za svoje prijatelje Benju,Cami i Felipeta,citiram:" Samo želim da vam kažem koliko ste mi važni , vi koji ste bili , koji ste i koji će te biti jedne od osoba koje su me najviše obilježile u životu, koliko u radu toliko i kao osobu , 3 predivne osobe sa kojima sam podijelila predivne godine života i koji su bez sumnje bili najbolji , vi , moji prijatelji , saputnici naputu , turnejama , zabavama , snimanjima ... Došla sam naideju da ovo objavim , jer sam ponovo gledajući naš film bila mnogo tužna jer nismo više zajedno kao prije ! Iako se i sada slažemo nakon 10 , ništa nije kao prije , nije isto ... Hvala na stalnoj podršci , hvala što ste me zvali i ispričali apsolutno sve iz Španije , što ste mi dali poklone od naših fanova ... Veoma ste mi važni . I dobro je da ću znati da ću zauvijek imati 3 istinska prijatelja sa kojima mogu popričati o svemu , uvijek , uvijek . Mnogo mi je drago znati da je to prijateljstvo započeto još kad smo bili djeca . Toliko preživjelih momenata , toliko zajedničkih stvari ... mnogo mi nedostaju ! Iako se sastajemo na ručkovima , idemo na zabave ...nedostaje mi to ... , prije smo se viđali svaki dan ( ali dobro , svako je našao svoj put , zar ne ? ) 4 Caminos ! Vi ste nevjerovatne osobe , nikada ne želim da vas izgubim ok ? Hvala i nadam se da će te biti za 10 ! Znate da vam želim sve najbolje i da ću UVIJEK ; UVIJEK BITI SA VAMA ! UVIJEK ĆEMO BITI ONA MAGIČNA ČETVORKA , KAO PRIJE , BILI SMO I BIĆEMO ! UVIJEK ĆU BITI DIO ERREWAY- A ! Želim vam uspjeh ... VOLI VAS VAŠA Luisana Lopilato.
xmmmmm pali ste zadatak.Jovan je bio upravu u vezi toga. kazna vam je što vam nema oproštsjne žurke | |
| | | Guille&Tete_4ever Ides u bar brace Serano
Broj poruka : 114 Datum upisa : 22.12.2007
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Pet 16 Maj 2008, 01:34 | |
| veselo sada smo pali zadatak umjesto da smo smislili zadatak mi smo sada pali dođavo sa zadacima | |
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... Sub 17 Maj 2008, 01:46 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Završeni zadaci i pripreme za zadatke... | |
| |
| | | | Završeni zadaci i pripreme za zadatke... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |